Haal een stukje Oostenrijk en Alpen in huis en tuin met Alpenhout van 4betterdays.com

Er is een nieuwe manier om je liefde voor de Alpen te betuigen! Als je in de winter je portemonnee laat bloeden voor een mooie wintersportvakantie dan ben je in de zomer een stuk goedkoper uit als je op 4betterdays.com kijkt naar de meubels en “gadgets” van Zirbenholz. De Arve (Nederlands voor Zirbe) is een boom die uitsluitend in de bergen voorkomt. Het hout heeft een karakteristieke geur waarmee je echt een stukje Oostenrijk in huis of in je tuin haalt.

IMG_8542

Je kunt op de website van 4betterdays.com gewoon je keuze bepalen en een mooie gevulde doos laten komen. Een week na je bestelling heb je je object in huis… in mijn geval een kruidentafel.

IMG_8544

Het is geen IKEA. Het is misschien iets duurder maar dan heb je ook echt heerlijk geurend hout. En je hebt geen knullige verbindingsstukjes. Nee een “huisvrouw” of “man met twee klinker handen” krijgt het waarschijnlijk niet voor elkaar.

IMG_8547

Een handige klusser wordt er wel vrolijk van. Je moet wel even je Duits bijwerken om te weten dat Nut en Feder groef en mes zijn bij een schrootje. Volgende stap?

IMG_8550

Alles met torx in elkaar schroeven. Door een voorgeboord gat direct in het zachte hout.

IMG_8545

Ja dat smaakt naar meer! En dan is het leuk dat er in de doos meteen een tegoedbon zit voor de volgende aanschaf! 😉

Haal een stukje Oostenrijk en Alpen in huis en tuin met Alpenhout van 4betterdays.com
5 (100%) 2 votes

Von in Top Verhalen