Zomervakantie in Ischgl en dan in de leer bij topkok Martin Sieberer

In Ischgl kun je in de zomervakantie meer dan alleen wandelen of mountainbiken. In het vijfsterren hotel Trofana Royal geeft topkok Martin Sieberer de hele zomer lang verschillende korte kookcursussen onder de naam Royal Kochakademie. Voor kids is er al een dagcursus voor 50 euro. Tweedaagse cursussen voor volwassenen kosten 225 euro.

neue_leichte_gourmetkueche_fluss_and_meer_2015-07-14-2015-07-15
die_neue_leichte_gourmetkueche_2015-08-04-2015-08-05

De inmiddels 47-jarige Sieberer is al bijna twintig jaar chef in Hotel Trofana Royal, het enige vijfsterrenhotel van Ischgl. Van alle Tiroolse koks heeft hij het hoogste aantal onderscheidingen. Sinds 1998 drie Gault-Millau koksmutsen en sinds 2005 een Michelin ster. In Oostenrijk is hij een bekend gezicht met zijn velvuldige optredens in het populaire kookprogramma “Frisch gekocht ist halb gewonnen”.

paznaunerstube

De Paznaunerstube is het pronkstuk van Hotel Trofana Royal. Het is het à la carte restaurant. Je kunt dus op zijn Hollands een culinaire reis naar Ischgl maken waarbij je de allergoedkooptste accommodatie boekt om vervolgens wel een kookcursus te doen en eens in deze schitterende ambiance te dinerenen er een mooie fles wijn uit de wijnproeverijkelder bij te nemen.

knusprige-schokolade

Maar je kunt in de zomer gerust ook eens naar de prijzen van de hotelkamers vragen of de speciale arrangementen. Het prijsniveau in de zomer is namelijk minder dan de helft van het hoogseizoen in de winter! Je eet met halfpension niet in de Paznaunerstube maar in het hotelrestaurant. Maar ook daar zwaait Martin Sieberer het scepter!

Zomervakantie in Ischgl en dan in de leer bij topkok Martin Sieberer
5 (100%) 4 votes

Von in Top Verhalen