Welke twee Oostenrijkse vijfsterren superior hotels liggen aan de piste?

Oostenrijk telt maar 4 hotels in de klasse met vijf sterren en een dikke S van superior. Ze zijn te vinden in Zürs, St. Anton, Seefeld, Serfaus en Ischgl. Alleen in de eerste en de laatste plaats liggen deze tophotels ook echt aan de piste. Dat grote voordeel wordt niet meegenomen in de officiële hotelclassificering. Je moet het weten.

AlexandervonderThannen_Trofana_Hotelchef_Weinkeller1

Alexander von der Thannen is eigenaar van het hotel in tweede generatie. Hij antwoordt onomwonden op de vraag wat het beste pluspunt van zijn hotel is: „Ligging, ligging, ligging“…

trofana-alm_74851

Trofana Royal Gourmet & Relaxhotel in Ischgl heeft dan ook nog eens het bijkomende voordeel dat de bekendste après-ski locatie van het feestdorp op hetzelfde adres ligt. Je kunt dan dus na het skiën met het gepeupel meevieren en je dan stijlvol afzonderen in een van de beste hotels van Oostenrijk. Met prijzen die nog best te doen zijn. Zeker in de zomer en het nevenseizoen in de winter.

Welke twee Oostenrijkse vijfsterren superior hotels liggen aan de piste?
5 (100%) 2 votes

Von in Top Verhalen