Wat veel mensen niet weten over de après-ski hut Trofana Alm in Ischgl

Ischgl is nu ook voor Nederlanders het Ibiza van de Alpen geworden. Wie kent het niet? En wie er geweest is die is ook in de Trofana Alm geweest. Je weet wel: die après-ski tent waar het zoals het hoort altijd tjokvol is met mensen. Zodat je ook als het buiten min twintig is altijd met of zonder Glühwein snel weer bij je positieven bent. En als het warm is, is er bier om te koelen. Maar wist je ook dat de Trofana Alm onderdeel vormt van één van de drie meest luxe hotels van Oostenrijk?

Voor als je het weer even kwijt was. Dit is après-ski in de Trofana Alm.

Trofana-Royal-5-Sterne-S

En dit is het bijbehorende hotel Trofana Royal. En geloof me: de muziek van de Alm dringt niet door tot in de luxe suites want we spreken hier over een hotel met een vijfsterren superior notering. Dat is volgens Wikipedia een hotel waar een gast onmogelijk ook maar iets te klagen kan hebben.

Paznauner-Stube-I

Je kunt in de Trofana Alm ook geweldig dineren maar in het hotel is het net even iets bijzonderder.

Martin-Sieberer-Falstaff

Chefkok Martin Sieberer zwaait er het scepter. En hoe! 2 Gault Millau koksmutsen en 17 van de 20 punten. Tevens vier Falstaff vorken. Lees dit interview met deze bijzondere man.

neu-zimmer

Interesse? Kijk dan eens bij de kamerprijzen. In de zomer betaal je iets meer dan de helft! Buitenkans dus…

Wat veel mensen niet weten over de après-ski hut Trofana Alm in Ischgl
5 (100%) 4 votes

Von in Top Verhalen