4betterdays.com: IKEA maar dan met heerlijk geurend Arvenhout uit de Oostenrijkse Alpen

Haal ook dat echte Oostenrijkgevoel in huis en vooral ook die geur….. mmmm… door je spulletjes voortaan niet meer bij IKEA te bestellen maar bij 4betterdays.com uit Innsbruck. Hier geen belastingsontwijkingsconstructies maar echt puur hout uit de Alpen. Van de heerlijk geurende boomsoort de Arve. In het Duits is dat Zirbe en heet het hout Zirbenholz. Je kunt de mooie gezonde bedden en kisten & kasten en accessoires gewoon online bestellen en ze worden netjes in Nederland afgeleverd. Alleen met Ideal betalen kan nog niet! Wees een trendsetter en haal de arve in huis!

4betterdays
4betterdays.com: IKEA maar dan met heerlijk geurend Arvenhout uit de Oostenrijkse Alpen
5 (100%) 3 votes

Von in Top Verhalen